LD Startklass HTM2 RLDN RLDF RLDA Stormfjärdens Luna

Foto: Andrea teambusigatassar
Född:2021-03-05
Far:KORAD RLDN RLDF RLDA RLDM LPI LPII HTMI HTMIII SEFREECH NOFREECH SEHTMCH NOHTMCH SELCH NOUCH Promotion Buell Cyclone
Mor:KORAD Tullarbackens Kila
HD:A/A
ED:0/0
Rygg:Ua
Hjärtultra:Ua
MH:Känd mental status, 1:a på skott

MERITER

Lydnad
Uppflytt startklass lydnad, 181 poäng. Placering 1/26
Uppflytt startklass lydnad, 176 poäng. Klassvinst
Uppflytt startklass lydnad, 173,5 poäng. Klassvinst

HTM
2.a Årets debutant i HTM i Sverige
2x Uppflytt till klass 2, 2x klassvinst
4x uppflytt till klass 3, 4x klassvinst

Rallylydnad
RLDN
RLDF
RLDA

Nosework
Godkänt doftprov eukalyptus

Om Luna

Luna är en intensiv och väldigt glad social kelpietjej med en stark förmåga att bara ta det lugnt i längre perioder då det krävs pga Sabines studier. Har ingen stress i vardagen. Luna har en mycket hög energi i arbete men även en stark avknapp så kan enkelt läggas passivt mellan träningspassen. Då hon har en hög energi och motor är hon inte en hund man bör arbeta med hets med. Hon påminner mycket om sin pappa som är en kelpie som är åt hårdare hållet samt hög i energin i arbete, helt enkelt att de båda behöver en skarpare tillsägelse för att ta åt sig samt är hundar med hög energi i arbete. Men ändå lättsam och enkel i vardagen. Klättrar gärna upp i okändas knän och sitter med dem. Väldigt social tjej och lätt i all form av hantering. Ingen skärpa eller vakt. Fungerar med alla hundar. Helt enkelt en härlig tjej i vardag samt träning! Väldigt rolig hund i söket, är där skallhund.
I arbete har hon en väldigt fin koncentration och mycket lättbelönad. En torrfoderkula och en kamplek fungerar lika bra. Hög arbetsmotor och arbetsmoral. Hon tröttas inte ut snabbt i arbete och hög koncentrationsförmåla, miljöstabil. Tar inte åt sig mycket att det blir fel i träning eller på tävling, vilket är en del av hennes lite hårdare mentalitet, likaså en av hennes styrkor.

MH

Lunas MH jämfört med rasgenomsnittet

Filmer:

Lydnadsdebut

Luna 3,5-4.5 månad

Bilder: