LD Startklass HTM2 RLDN RLDF RLDA Stormfjärdens Luna

Foto: Erika Johansson, kennel Keleras
Född:2021-03-05
Far:KORAD RLDN RLDF RLDA RLDM LPI LPII HTMI HTMIII SEFREECH NOFREECH SEHTMCH NOHTMCH SELCH NOUCH Promotion Buell Cyclone
Mor:KORAD Tullarbackens Kila
HD:A/A
ED:0/0
Rygg:Ua
Hjärtultra:Ua
MH:Känd mental status, 1:a på skott

MERITER

Lydnad
Uppflytt startklass lydnad, 181 poäng. Placering 1/26
Uppflytt startklass lydnad, 176 poäng. Klassvinst
Uppflytt startklass lydnad, 173,5 poäng. Klassvinst

HTM
2x Uppflytt till klass 2, 2x klassvinst
4x uppflytt till klass 3, 4x klassvinst

Rallylydnad

RLDN
RLDF
RLDA

Nosework
Godkänt doftprov eukalyptus

Om Luna

Luna är en intensiv och väldigt glad social kelpietjej. Hon har en mycket hög energi men även en stark avknapp. Då hon har en hög energi är hon inte en hund man bör arbeta med hets med, hon behöver inte höjas mera. Hon påminner mycket om sin pappa som är en kelpie som är åt hårdare hållet, helt enkelt att de behöver en skarpare tillsägelse för att ta åt sig. Men ändå lättsam och enkel i vardagen. Klättrar gärna upp i okändas knän och sitter med dem. Social och lätt i all form av hantering. Ingen skärpa eller vakt. Fungerar med alla hundar. Helt enkelt en härlig tjej med mycket motor! Väldigt rolig hund i söket, skallhund.
I arbete har hon en väldigt fin koncentration och mycket lättbelönad. En torrfoderkula och en kamplek fungerar lika bra. Men om hon måste välja går kampleken före. Hög arbetsmoral och tröttas inte ut snabbt i arbete. Tar inte åt sig mycket att det blir fel i träning, vilket är en del av hennes hårdhet.

MH

Lunas MH jämfört med rasgenomsnittet

Filmer:

Lydnadsdebut

Luna 3,5-4.5 månad

Bilder: