Valpkull Australian Kelpie

Valpar väntas efter Inti och Drim i oktober 2023. Intresserade är välkomna att höra av sig via mail till: benrinal@hotmail.com

Mera information om Inti finns på Intis sida. Mera information om Drim finns här på kennel Keleras hemsida. Valparna kommer säljas till hem där man vill tävla. Vi förväntar oss hundar med mycket tryck i arbete och hög arbetslust.

Krav på dig som valpköpare
-Att ni vill ha fortsatt kontakt med oss även efter valpen flyttat hemifrån
-Gör HD samt ED röntgen senast vid 24 månaders ålder
-Gör MH beskrivning mellan 12-24 månader
-Vi vill att ni jobbar, tränar och tävlar med eran hund.

Självklart är valparna registrerade i SKK, vaccinerade, avmaskade och ID märkta innan försäljning samt dolda fel försäkrade. De säljs tidigast vid 8 veckors ålder och vi använder oss av SKK’s köpeavtal. Valparna kommer växa upp i hemmiljö. Vi avlar endast på mentalt stabila hundar och framförallt stor vikt på mamman. Hon är den som kommer bära valparna i magen och även prägla dem under deras 8 första veckor.

Vi kommer även anordna valpträff för kullen och kennelträffar i framtiden. Varje kull får även en facebookgrupp för man som valpköpare ska kunna följa valparnas tid innan flytten, samt för valpköparna ska kunna ha kontakt med varandra efter valpköpet. Självklart kommer vi finnas där om ni funderar på något eller behöver hjälp!

Vi behåller fri prövningsrätt vid försäljning.

Vid frågor eller intresse, kontakta Sabine Åström på
 benrinal@hotmail.com