Valpkull Australian Kelpie 2024

Valpar planeras efter Born To Be Divine till våren 2024 med leverans till sommaren. Diva är dräktig och mera information kommer inom kort.

Kontakt
Vid frågor eller intresse, kontakta oss helst på benrinal@hotmail.com
Telefon:
Sabine Åström: 070-6681131 (kan nås enklast på helgerna via telefon, skicka gärna annars ett sms så bestämmer vi tid)
Inger Åström: 070-5086641 (skicka gärna ett sms så bestämmer vi tid)

Krav på dig som valpköpare
-Att ni vill ha fortsatt kontakt med oss även efter valpen flyttat hemifrån
-Gör HD samt ED röntgen senast vid 18 månaders ålder
-Vi ser gärna att ni jobbar med/aktiverar eran hund och/eller ställer ut
-Ger din hund ett aktivt liv

Självklart är valparna registrerade i SKK, vaccinerade, avmaskade och ID märkta innan försäljning samt dolda fel försäkrade. De säljs tidigast vid 8 veckors ålder och vi använder oss av SKK’s köpeavtal. Valparna kommer växa upp i hemmiljö. Vi avlar endast på mentalt stabila hundar och framförallt stor vikt på mamman. Hon är den som kommer bära valparna i magen och även prägla dem under deras 8 första veckor.

Vi kommer även anordna valpträff, vi tränar regelbundet tillsammans med de valpköpare som bor nära och vi arrangerar även större kennelträff varje år för kennelns samtliga uppfödningar (+ fodervärdar och hanhundsägare till våra kullar). Varje kull får även en facebookgrupp för man som valpköpare ska kunna följa valparnas tid innan flytten, samt för valpköparna ska kunna ha kontakt med varandra efter valpköpet. Självklart kommer vi finnas där om ni funderar på något eller behöver hjälp!