RLDN Aussie Action’s Black Zonic Zelda

Född:2021-02-28
Far:KORAD RLDN RLDF RLDA RLDM LPI LPII HTMI HTMIII SEFREECH NOFREECH SEHTMCH NOHTMCH SELCH NOUCH Promotion Buell Cyclone
Mor:RLDN JEUW-15 SE V-16Aussie Action’s Black Racy Raven
HD:B/B
ED:0/0
Rygg:Ua
Hjärtultra:Ua (2023)
MH:Känd mental status, 1:a på skott

Inti bor hos Aurora Sepulveda på halvfoder och vi hoppas hon ska ha en kull hos oss in oktober 2023. Hon är genomfört ett väldigt trevligt MH, film längre ned. Inti tränar lydnad, agility, bruks och drag med sin matte Aurora. Sabine har även snott med Inti på några rallylydnadstävlingar och startat henne där.

Auroras ord om Inti:
Inti är en hund med väldigt positivt attityd till det mesta. Hon är familjens glädjespridare och funkar med alla hundar och människor. Katter går dock att diskutera 😂 Hon är otroligt lättlärd och öppen i träning. Hon har hittills tyckt att allting vi har hittat på har varit skoj och jag är helt säker på att hon skulle kunna nå höga nivåer i alla olika hundsporter! En positiv och trevlig allround tjej helt enkelt! ❤️ Hon har även en bra av/på knapp och kan lätt koppla av både hemma och borta. Om kvällarna vill hon helst sova i sängen mellan husse och matte under täcket. Det bästa av båda världar helt enkelt!

MERITER

Lydnad
Uppflyttad till lydnadsklass 1

Agility
Pinne agility hoppklass

Utställning
BIR, BIG-4 valp

Intis MH

Film Intis MH:

Bilder